Кабачки начинені м’ясом печені 
 |  
 © – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker! 
 | 
 
Кабачок смакує вже сам собою, тому що легкий, соковитий, з ноткою свіжості.
 
У супроводі інших овочів він гармонійно створює смаковий букет з тими ж нотками легкості, соковитості та свіжості. Начинений же м’ясом, він утворює вже насичену суттєвим м’ясним присмаком страву, і все з тими ж нотками легкості, соковитості та свіжості...  | 
РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ

Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn