Батат
 
 |  
 © – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker! 
 | 
 
Батат – крохмалиста, ніжна на смак, солодкувата бульба, яку можна запікати зі шкіркою, а також смажити, варити, м’яти, подрібнювати і звичайно ж – їсти, як самостійно, так і в юшках, комплексних стравах і салатах, тобто, готувати ті ж самі страви, що й з картоплі, адже його легка, природна солодкуватість гармонійно поєднується з різними приправами, як гострими, так і солодкими...
  
 |   
РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ

Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn