Росіл – секрети приготування м’ясного відвару
|
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
|
Росіл – це м’ясний або кістковий відвар (бульйон), який може бути як окремою стравою, так і творити смаковий букет численних інших страв.
Адже смак будь-якої юшки перш за все залежить від смаку її відвару: у овочевих юшок – це овочеві відвари (овочеві, грибні узвари), а у м’ясних – це росоли або м’ясо-кісткові відвари (бульйони). |
РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn