четвер, 29 лютого 2024 р.

Cabbage, Beans and Various Meats Stew

Рагу з капустою, бобовими і різним м'ясом
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Таке рагу послугує комплексною стравою до якоїсь урочистої події або ж до застілля з гарною компанією, яка вбирає в себе і закуску, і перше, і друге, тому що поєднує і овочеву свіжість, і бобову насиченість, і м’ясну ситість, де всі складові витворюють неймовірний смаковий букет, довершений звабливим запахом копченини та прянощів…

РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn