понеділок, 27 листопада 2023 р.

Swedish Blodpudding

Шведський кров’яний хлі́бець
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Кров’яний хлі́бець – це традиційна шведська страва з свинячої або яловичої крові, скибка якої злегка обсмажується на підчеревині з цибулею і подається з свіжою брусницею…

Хоча, до підсмаженого кров’яного хлібця чудово підійде і квашена капуста, і будь-який інший свіжий овоч...

РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn