понеділок, 24 січня 2022 р.

Kebab

Кебаб
© – Recipe by Nata & Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Кебаб є однією з найдавніших страв, які дійшли до сьогодення практично у незмінному вигляді, тому що при мінімумі кулінарного втручання виходить соковита, ніжна м’ясна страва, з приємним смаком та ароматом вогню і диму, яка не потребує зайвих опцій, хіба що окрім склянки гарного червоного вина або чарки горілки...

РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn