Хліб різноборошняний
|
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
|
Хліб з декількох видів борошна вабить нас, спочатку, своїм ароматом, а потім, вражає незвичністю свого смаку. І здавалося б, що їв би його і їв би, але на відміну від білого хліба з пшеничного борошна, різноборошняний хліб щільніший, суттєвіший, ситніший, тому, ним швидко насичуєшся, не переїдаючи.
А як же він смакує у канапках, з м’ясними, рибними та іншими стравами!.. |
РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn