вівторок, 1 червня 2021 р.

Pesto alla genovese

Базиліковий соус Песто по-ґенуезьки
© – Recipe by Nata & Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Базилік чудово смакує в салатах, в гарячих та холодних стравах і залюбки використовуєтсья в кухнях багатьох країн, але найцікавішою базиліковою приправою є соус Песто, і зокрема, Песто по-ґенуезьки, перші письмові згадки про який зустрічаються в 19 сторіччі…

РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn