неділя, 5 липня 2020 р.

Custard – Crème pâtissière

Заварний крем
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Заварний крем входить до чисельних кондитерських виробів і відомий в солодощах багатьох країн: кустард або кастед (custard або costarde) – в Британі, США, Канаді; кондитерський крем (crème pâtissière) – у Франції, (crema pasticcera) – в Італії, (creme pasteleiro) – в Португалії...

Навіть традиційний український молочний кисіль, який так смакує в дитинстві, також є різновидом цього крему...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn