Грибна юшка  
 |  
 © – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker! 
 | 
 Вже сама назва цієї страви говорить про те, що грибна юшка готується з грибами, і не просто з грибами, а потрібно взяти багато грибів, краще різних видів, щоб вийшов насичений, міцний грибний узвар. При цьому, кожен вид з грибів привносить в юшку свій особливий присмак, утворюючи разом неймовірний грибний смаковий букет...
  
 |   
Розглянути рецепт

Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn