Біле рагу з нутом, квасолею, рисом і картоплею  
 |  
 © – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker! 
 | 
 Біле рагу (Potaje blanco) – страва з іспанської кухні і повністю відповідає своїй назві, тому що серед її складових лише білі овочі: біла квасоля, нут, рис, картопля, селера, цибуля, гриби і шматочки сала. Страва досить характерна, смачна і поживна, яку можна зготувати класичним способом, а можна зготувати і на пару. 
 
А на пару, біле рагу виходить з надзвичайно ніжним смаком, має повітряну легкість та вишуканість...  |   
Розглянути рецепт

Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn