Капуста квашена
|
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
|
Пропонований рецепт квашеної капусти – це страва з дитинства, коли в капусту клали багато моркви, а також антонівку, яблука якими обов’язково перекладали шари капусти, і які давали страві свого характерного для цього сорту яблук аромату. І це вже виходив особливий, смачний, зимовий салат, який був присутній на столі аж до нового весняного вітамінного сезону...
|
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn