Качка запечена з яблуками
|
© - Recipe by Nata & Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
|
М’ясо домашньої качки, та й дикої також, є одним з найсмачніших видів м’яса. Червоне качине м’ясо, водночас, і досить щільне, і досить ніжне. Воно має свій характерний присмак: трохи різкуватий, але приємний, так само і запах. А запечена з яблуками ціла качина тушка має на вигляд ще й апетитно засмажену шкуринку, під якою ховається ще апетитніша, ніжна і соковита плоть...
|
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn