субота, 8 вересня 2018 р.

Aparpyl Djika

Аджика абхазька
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Малесенькі перчинки, насправді, мають неабияку пекучу силу, яка може сперти дихання людині непосвяченій.

І саме з таких перчинок можна приготувати аджику, чудову приправу, з якою смакують м’ясні страви, особливо відбивна, або м’ясо, приготовлене на грилі, і яка є лагідним ендорфіном щастя...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn