Назва посту
|
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
|
Колись, запорізькі козаки влаштовували змагання, хто більше з’їсть свіжого тертого хрону і встоїть на ногах. Після двох-трьох ложок, хрін стріляв у потилицю і учасники змагань починали падати. Саме тому, козаки ще називали хрін прострілом.
Звичайно ж, в кулінарії, такі дози хрону не вживають, але зробити маленьку баночку цього гострого свіжого соусу до холодцю, буженини та інших холодних м’ясних страв варто. Як в плані смаку, так і корисності... |
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn