Кава по-арабськи або по-турецьки
|
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
|
Саме про цю каву араби говорили, що кава повинна бути чорною немов пекло, гарячою немов пекельний вогонь і солодкою немов цілунок коханої жінки...
Густа, насичена, вона не п’ється, а смакується, навіть не ковточками, а простим вмочуванням губ... Вмостившись у кріслі кав’ярні, без поспіху і метушні, забувши про напружений ритм міста, розслабившись і поринувши у споглядання того, як місто пропливає повз вас... |
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn