пʼятниця, 10 червня 2016 р.

Garlic Scapes in Sour Cream

Часникові стрілки
© - Recipe by Nata & Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Часникові стрілки є однією з молодих літніх страв, які не варто випускати з свого раціону, оскільки вони дозволяють нам більше насолодитись всіма принадами літа. З часникових стрілок можна приготувати не одну страву, і щоразу це буде чудовий і оригінальний смак.

А головне, що вони готуються досить швидко і незатратно, привносячи до нашого обіду шарм саме літа...

Пропонована нами страва є, можна сказати, продовженням теми попереднього посту і готується вона подібно, і до неї можна вносити різні опції. Наприклад, ми добавили до нашої страви смажених грибів, а ще часникові стрілки маринують, смажать, тушкують і навіть роблять з них «часникове песто»...

Час підготовки:
10 хв
Розділ:
Страви з овочів
Час приготування:
15 хв
Країна:
Україна
-
-
2-4
К-сть порцій


Інгредієнти
Кількість
Од вим
Часникові стрілки
500
г
Олія
2-3
ст. ложки
Сметана
3-4
ст. ложки
Гриби смажені (опційно)
200
г
Спеції мелені: лавровий лист, різні перці горошком, гвоздика, пряні трави тощо
-
за смаком
Перець чорний мелений
-
за смаком
Сіль
-
за смаком


1
Часникові стрілки без суцвіть помити і нарізати довжиною 1-2 см.
2
Викласти нарізані стрілки в розігрітий з олією сотейник або на сковорідку і помішуючи просмажити протягом 3 хвилин на сильному вогні до розм’якшення.
3
Добавити до стрілок мілко нарізані смажені гриби (опційно), сметану, спеції, чорний мелений перець, сіль і помішуючи протушкувати ще 2-4 хвилини.
4
Страва готова. Смакує як гарячою, так і холодною, як самостійно, так і у вигляді добавки до гарніру.


N.B.
Часникові стрілки чудово складуть компанію молодій картоплі, салату з ранніх овочів і м’ясу, яєчні, кров’янці, тощо...


Смачного!

© - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Recipe by Nata & Valentyn Karsky - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn