четвер, 4 червня 2015 р.

The Buffet

Фуршет
© - Recipe by Nata & Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Нам вже давно хотілось провести якесь домашнє свято без традиційного столу з першим, другим, третім, десертом і «на коня», а зробити щось легке та красиве і, звичайно ж, з «лонґдрінком» та гламурними розмовами на високі теми. Ну, хіба ж можна, за відсутності котлет і холодцю, торкатись подразливих тем про політику, сімейні відносини і розбірки з сусідами? Адже при такій красі, на язику повинні крутитись теми про, як кажуть болгари, «възвишеното и неземно»...

понеділок, 1 червня 2015 р.

Cottage Cheese Patty

Сочники з сиром
© - Recipe by Nata & Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Вже саме слово «сочник» викликає в уяві щось соковите. А воно саме так і є! І хоча нам не вдалось відшукали історію створення сочника та звідки виринула ця солодка випічка, але це зовсім не применшило соковитості і смакової ніжності кондитерського шедевру. Саме про сочник можна сказати: «смачненьке і солоденьке», тому що його можна їсти і без нічого, а але щоб довершити смакові відчуття, то його варто їсти з молоком!..