середа, 17 квітня 2013 р.

Stuffed Squids with Spicy Tomato Sauce

Кальмари під гострим томатним соусом

Вчора, в нашій сім’ї був невеличкий ювілей і нам захотілось приготувати щось романтичне і з вишуканим смаком, щоб страва відповідала настрою та події. І відразу ж, навіть не задумуючись, з язика злетіла назва страви – Кальмари під гострим томатним соусом....
Що ж, це є дійсно фантастична страва, яка складається з довгенького списку різних інгредієнтів, але яка готується досить просто і швидко, даючи можливість з легкістю проявити кухарську віртуозність під час процесу приготування, якою часто бравують в кулінарних телепрограмах...

Найцікавіше цю страву готувати з свіжих продуктів, в розпал літа, коли овочі вже наберуться сили і суттєвості, сонячного аромату і смаку, але, якщо ви не полінувались заготувати деякі зимові соління, як то, наприклад, чортополох або аджіку, то ця страва вийде надзвичайно смачною і в зимовий чи то в ранньовесняний періоди. 

А ще, її приємно готувати на природі, на вогні, під неспішну розмову і легке біле вино, наче відкарбовуючи кожен етап приготування, і вражаючи своїх друзів ефектними прийомами технологічного процесу, який включає в себе як підбір інгредієнтів, так і їх нарізку та обробку...

Якщо вас заінтригував анонс цієї страви, то ми можемо поділитись з вами її рецептом. Для цього вам потрібно лише направити листа на електронну адресу з побажанням отримати цей рецепт і ми пришлемо вам його з покроковим приготуванням. Будемо раді бачити вас серед друзів LovelyCooker ...

If you are intrigued with preview of this dish, we can share with you her recipe. For this, you need only to send your e-mail with a wish to get this recipe and we'll send it to you with the cooking step by step. We are looking forward to see you among friends of LovelyCooker ... 



© – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Recipe by Nata Karsky – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn