середа, 27 червня 2012 р.

Berries Dumpling

Вареники з ягодою
Translate our Blog to your language using

Літній час дає можливість посмакувати варениками з ягодою. Це може бути полуниця, вишня, а ми ще спробували зробити вареники з шовковицею. Ще якось ми робили вареники з манго, а також з папаєю і вишнею, та манго в Україні не росте, а твердий, зелений плід, який пропонують в супермаркетах, пригодній лише для уроків ботаніки, щоб показати дітям незвичні для них ягоди і фрукти. Тому, не втрачайте можливості покуштувати вареники з тією ягодою, яка на даний час доступна на вашій широті...
Детальний опис приготування вареників ви можете прочитати у нашому блозі Мамині вареники. Тому, ми почнемо сьогоднішній рецепт відразу із зауважень або просто невеличких секретиків.


N.B.
Ягоду у вареники кладуть без кісточок, тому, малина, з її твердими дрібненькими кісточками не зовсім підходить.
Також, необхідно знімати з ягоди товсту шкуринку, якщо така на ній є, наприклад, слива, персик, манго.
Крупний плід можна розрізати на кубики.
Єдиний секрет у приготуванні вареників з ягодою полягає в тому, що цукор, в залежності від кислотності ягоди, необхідно класти безпосередньо на ягоду при формуванні вареника, тому що, якщо ви покладете цукор раніше, то ягода почне виділяти сік, розквашуватись і текти.
Гарячі вареники викласти в глибоку і широку миску, покласти зверху шматочки масла і обережно струшуючи миску, перемішати в ній вареники, щоб вони оповивались маслом і потім не злипались.
На тарілці, вареники можна притрусити цукром або цукровою пудрою, полити сметаною, джемом, тощо...
Оце і всі примудрості приготування вареників з ягодою.




Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn