середа, 11 січня 2012 р.

Salad With Blue Cabbage and Nuts

Салат з синьої капусти і горіхів

Translate our Blog to your language using

У нас є всього декілька днів, щоб перепочити від різдв’яно-новорічно-різдв’яних переїдань перед останнім приступом святкового столу на Старий новий рік. Тому ми вирішили побалувати вас надзвичайно простою овочевою стравою, навіть і стравою це назвати не можна, а так – салатом, але свіжість смакових відчуттів ви відчуєте...

Час підготовки:
5 хв
Розділ:
Салати
Час приготування:
10-15 хв
Країна:
Україна
К-сть порцій:
2-4

Інгредієнти
Кількість
Од вим
Капуста синьокочанна невеличка
1/2
головки
Часник
3-5
зубків
Горіхи волоські
5-8
шт
3-4
ст.ложки
Сіль
-
за смаком
Перець чорний мелений
-
за смаком


1
Часник почистити, розплющити зубці лезом широкого ножа і дрібно покришити.
2
Горіхи почистити, розплющити зубці лезом широкого ножа і дрібно покришити.
3
Капусту дрібно насікти смужками, трохи притрусити сіллю і розім’яти, щоб вона злегка пустила сік і пом’якшала.
4
Добавити до капусти подрібнені часник і горіхи, поперчити за смаком, заправити майонезом і все перемішати.

N.B.

Часник і горіхи необхідно обов’язково розплющувати, щоб вони виділяли ефірні олії і давали салату характерний аромат і смак.
Майонез краще зготувати самим. Це займе у вас аж п’ять хвилин, але він буде набагато смачніший магазинного і нешкідливий для здоров’я, оскільки ви заправите його натуральним яблучним оцтом або соком з свіжого лимона.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn