четвер, 22 вересня 2011 р.

Caffè espresso

Кава еспресо

Translate our Blog to your language using

Здається, кава еспресо готується дуже просто, але дуже важко покуштувати гарну каву еспресо в українських кав’ярнях. Хоча, необхідно дотримуватись всього-на-всього правил приготування такої кави і все вийде як найсмачніше...
Придбання апарату для заварювання кави еспресо удома є не найгіршим триньканням грошей, а от придбання гарного апарату – це вже навіть є непоганою інвестицією. Є багато торгових марок побутових кавових апаратів, які готують чудову каву, але після випробовування упродовж років різних апаратів, нас просто вразили можливості кавового апарату торгової марки KRUPS, а зокрема - XP 4020. Поєднання передових технологій з гарною кавою дає чудові результати у приготуванні кави, в чому ви зможете пересвідчитись особисто, якщо вас зацікавлять наші рецепти кави в апараті еспресо.

Отже, як такого рецепту для приготування простої кави еспресо нема, оскільки все робить апарат, а от правила заварювання такої кави існують!


N.B.
По-перше, необхідно розігріти апарат протягом 20 хвилин, вставивши в нього картридж з ситечком, щоб прогрівались також і вони, оскільки холодними, вони забиратимуть на себе тепло.
Якщо ви міняєте ситечко, то обов’язково прогрійте його, пропустивши через нього трохи гарячої води з апарату, перед тим, як закладати в нього каву.
Перед тим, як закладати в ситечко каву, налийте в кавову чашку окропу, покладіть туди також кавову ложечку для цукру щоб чашечка і ложечка прогрівались, поки ви закладаєте порцію кави.
Обов’язково притрамбовуйте каву в ситечку спеціальною порційною ложкою, якщо така йде в комплекті, або просто ложечкою, якою ви насипаєте каву. Наскільки щільно необхідно притрамбовувати вам підкаже досвід, оскільки це залежить від потужності апарату, а також і від ступеню помелу кави: крупніший помел необхідно притрамбовувати сильніше, мілкіший – слабше.
Після того, як ви вставили заправлений картридж в апарат, злийте з чашечки воду і можете заварювати каву.
Якщо ви п’єте каву з цукром, то цукор краще класти в чашечку перед заварюванням кави. Заварюйте каву на цукор, від чого вона буде лише ароматнішою і смачнішою.



Оце і всі премудрості, яких необхідно неухильно дотримуватись, 
щоб отримати божественний напій. 
Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn