середа, 10 серпня 2011 р.

Sweet and spicy cottage cheese pancakes

Сирники солодкі і гострі


Translate our Blog to your language using



В нашій уяві, сирники - це солодка страва, але сирники можуть бути і гострими, якщо їх зробити з зеленню кропу, петрушки, тощо, та добавити за бажанням аджіки або просто чорного перцю, або червоного. Така страва буде чудовою закускою, за принципом – «жирно й смачно». Тому, за один раз можна зготувати два різних види сирників: один – солоденький, смачненький до чаю, а другий - гарну гостру страву для більш приземленого споживання.

Час підготовки:
15 хв
Розділ:
СТРАВИ З СИРУ
Час приготування:
20-25 хв
Країна:
Україна
-
-
К-сть порцій:
20 сирників

Інгредієнти
Кількість
Од вим
Сир кисло-молочний
0,5
кг
Борошно
1/2
скл
Яйця
4
шт
Ізюм
1
жменя
Цукор
2
ст.л
Ванілін
-
за смаком
Зелень: кріп, петрушка, базилік, кінза...
1
пучок
Часник
-
за смаком
Перець чорний мелений
-
за смаком
Сіль
-
за смаком
Олія для смаження
-
за потребою





1
Яйця розтерти в мисці з дрібкою солі.
2
Сир і борошно добавити до яєць та вимісити в однорідну масу.
3
Тісто розділити на дві частини.
4
В одну частину добавити ізюм, цукор, ванілін і гарно вимісити.
5
В другу частину дабавити посічену зелень, почищений, розчавлений і подрібнений часник, поперчити, досолити, зробивши суміш трохи солонцюватою, та гарно вимішати.
6
Сформувати з кожного сирного тіста сирники діаметром близько 5 см.
7
Випікати з обох боків на середньому вогні на гарно розігрітій сковорідці з олією.


N.B.

Сирники завжди можна заморозити в морозилці, а потім, при потребі, діставати, розморожувати в мікрохвильці і так само смажити. Швидко і зручно. В такому випадку ви маєте змогу готувати чітко розраховану кількість порцій, обмеживши себе і близьких від спокуси з’їсти ще, потім ще, а потім і ще...

Смачного!





1 коментар:

  1. Никогда не думала, что можно сделать острые сырники! :))

    ВідповістиВидалити

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn