субота, 20 серпня 2011 р.

Zucchini Pancakes

Оладки кабачкові

Translate our Blog to your language using


Кабачкові оладки – це ще одна з безвідмовних літніх страв, яка подобається, здається, всім, готується дуже швидко, незатратно і завжди принесе задоволення і заспокоєння зголодалому організму.

Час підготовки:
10 хв
Розділ:
ОВОЧЕВІ СТРАВИ
Час приготування:
20 хв
Країна:
Україна



Інгредієнти
Кількість
Од вим
Кабачок середнього розміру
1
штука
Цибуля середнього розміру
2
штуки
Борошно
½-1
склянка
Яйця
2
штуки
Кріп
1
пучок
Часник
1
головка
Перець чорний мелений
-
за смаком
Сіль
-
за смаком
Олія для смаження
-
за потребою


Заміс тіста на оладки не повинен бути крутим. Все залежить від соковитості кабачків та цибулі. Якщо передати борошна, то оладки вийдуть «дубовими» і смакуватиме лише тісто, якщо борошна буде замало, то вони розпадатимуться. Найкраща консистенція – це коли заміс трохи густіший від рідкого, а самі оладки виходять дуже ніжними по консистенції, але не розлазяться.

1
Кабачок помити, обрізати з кінців і потерти на середній тертушці.
2
Цибулю почистити і потерти на крупній тертушці
3
Кріп мілко покришити, часник вичавити на часникодавці.
4
Борошно, капусту, цибулю, кріп і часник змішати, поперчити, посолити, все гарно вимішати.
5
Випікати з обох боків на олії на гарно розігрітій сковорідці.
6
Чудово смакують з часниково-сметанним соусом.


Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn